Si të shfletoni privat?

  1. Në kompjuterin tuaj, hapni Chrome.
  2. Në krye djathtas, kliko “Më shumë Më shumë dhe pastaj dritare e re e fshehtë” .
  3. Shfaqet një dritare e re. Në këndin e sipërm, kontrolloni për ikonën “Incognito” I fshehtë.

 

Mund të përdorni gjithashtu një shkurtore të tastierës për të hapur një dritare të fshehtë:

  • Windows, Linux ose Chrome OS: Shtypni Ctrl + Shift + n .
  • Mac: Shtypni ⌘ + Shift + n .

Mund të kaloni midis dritareve “të fshehta” dhe dritareve të zakonshme të Chrome. Ju do të shfletoni vetëm në mënyrë private kur jeni duke përdorur një dritare “të fshehtë”.

  1. Në iPhone ose iPad, hapni aplikacionin Chrome krom.
  2. Trokit “Më shumë” Më shumë dhe pastajskedë e re “e fshehtë”  I fshehtë. Hapet një skedë e re “Incognito”.

Për të kontrolluar nëse jeni në modalitetin “i fshehtë”, trokitni lehtë mbi Ndërro skedat Ndërroni skedat. Rrëshqitni djathtas për të parë nëse keni ndonjë skedë të hapur “Incognito”. Në krye, kërkoni për ikonën “Incognito” I fshehtë.

  1. Në telefonin ose tabletin tuaj Android, hapni aplikacionin Chrome krom.
  2. Në të djathtë të shiritit të adresave, trokitni lehtë mbi “Më shumë” Më shumë dhe pastaj skedë e re “e fshehtë” .
  3. Shfaqet një dritare e re. Në pjesën e sipërme majtas, kontrolloni për ikonën “Incognito” I fshehtë.

Nëse shihni mesazhin “Marrja e pamjeve të ekranit nuk lejohet nga aplikacioni ose organizata juaj”, hapni faqen e internetit në një skedë normale të Chrome.