Si mund të kërkoni ndihmë juridike falas për dhunë në familje?

Nëse jeni viktimë e dhunës në familje, kontaktoni Qendrën për Ndihmë Juridike të Institutit të Kosovës për Drejtësi, e cila ofron ndihmë juridike falas.

Kontaktoni në telefonin pa pagesë 0800 22 222.

Kontaktoni në +383 44 100 679 (viber dhe whatsap).